Snö

Då var snön tillbaka igen. Den kommer och går lite som den själv behagar verkar det som. Passar perfekt för filmkväll på TVn med Wallander!! Härligt med lite svenska filmer så man faktiskt hänger med i handlingen haha. Kan annars vara lite småirriterande när man sitter och längtar till helgens filmer som går på den enda kanalen som fungerar kvällstid. Också är det en fransk film...-.- Franskt tal, och isländsk text. Nja skulle inte tro det va.

Nu är det förresten bara en enda fux kvar i stallet, (rödfärgad häst alltså) eftersom Þöll eller hur det nu stavas åkte hem idag. Väntar på att hennes spilta ska fyllas med nåt nytt spännande!=) Roligt med fräscht blod i stallet! Hörde även att min nya vän Mósa ska åka hem snart. Skrev om henne för några dagar sedan för de som missat det.

Men nu är det Godnatt (kl 01:36, (Svensk tid 02:36)) annars blire seg morgon imorgon! Kommer förmodligen vakna tidigt som vanligt. Sover som skit nu och det är väldigt irriterande! Inte så passande att vakna vid 6-halv 7 när man inte ska upp förrän 8 lixom. Så då försöker man somna om i nån timme till. Funkar bra? nja
nä, nu....godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0